Rizespor’dan Albert Bunjaki İddialarına Yanıt!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, son günlerde basında çıkan İsveçli teknik adam Albert Bunjaki’nin göreve getirileceği yönündeki haberlere yanıt verdi.

14.09.2018-15:28 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-15:24) Rizespor’dan Albert Bunjaki İddialarına Yanıt!

Çaykur Rizespor, teknik direktörlük konusunda Albert Bunjaki ile görüştükleri yönünde basında çıkan  iddiaları yalanladı.

Karadeniz temsilcisinde teknik direktör konusunda belirsizlik sürerken, medyada bir süredir yeşil mavili takımın yeni teknik adamı olacağı öne sürülen Albert Bunjaki ile ilgili bir açıklama geldi.

Yeşil mavili ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Son dönemde çeşitli medya kuruluşlarında yoğun olarak yer verilen haberlerde, Teknik Direktör Albert Bunjaki ile temasta olduğumuz ve anlaşmaya varılmak üzere olduğu vurgulanmaktadı. Kulübümüzün ismi geçen teknik direktöre ilişkin hiçbir teması ve düşüncesi bulunmamaktadır. Kulübümüz, Bursaspor karşılaşması hazırlıklarını bünyemizde görev yapan başarılı Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca ve yardımcıları ile sürdürmektedir. 16 Eylül Pazar günü Rize’de oynayacağımız zorlu mücadelede takımımızın başında Rize’mizin yetiştirdiği teknik direktör Mehmet Ali Karaca bulunacaktır. Taraftarımızın desteğiyle kazanacağımıza olan inancımız tamdır." ifadeleri kullanıldı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal