Rizespor’da Albert Bunjaki Sesleri!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'un, Kosova asıllı İsveçli teknik adam Albert Bunjaki ile görüşme yaptığı öne sürüldü.

13.09.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-10:43) Rizespor’da Albert Bunjaki Sesleri!

Teknik direktör İbrahim Üzülmez’in sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Çaykur Rizespor’da ilk aday olarak Kosova asıllı İsveçli teknik direktör Albert Bunjaki isminin öne çıktığı belirtildi.

İsveç'in en prestijli gazetelerinden Aftonbladet'e açıklamalar yapan Bunjaki, birkaç gün önce Çaykur Rizespor ile görüşmek adına Türkiye'ye geldiğini ifade ederek, "İmza atmam an meselesi. Sözleşmedeki küçük pürüzler halledilmeye çalışılıyor. Menajerim Rizesporlu idarecilerle sürekli kontak halinde. Sözleşmeyi imzalamaya hazırım.'' şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in dünyanın en iyi 10 ligi arasında bulunduğunu belirten İsveçli teknik adam, "Çaykur Rizespor'un harika bir taraftarı var. Biraz Türkçe de biliyorum. Bunu daha da geliştireceğim. 3 ay sonra basın toplantılarını Türkçe düzenleyebileceğimi umuyorum.'' yorumunu yaptı.

47 yaşındaki çalıştırıcı, 2009 yılında başına geçtiği Kosova Milli Takımı ile 2017 yılında yollarını ayırmıştı.

Çaykur Rizespor, ligin ilk 4 haftasında alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini feshetmek için görüşmelerine devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal