Rıza Hocanın Tecrübesinden Yararlanıyoruz

Lider Sivasspor’un golcü oyuncusu Mustafa Yatabare, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

13.01.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-12:27) Rıza Hocanın Tecrübesinden Yararlanıyoruz

Lider Sivasspor’un golcü oyuncusu Mustafa Yatabare, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Yatabare zirvede yer almak inanılmaz bir duygu dedi.

"Türkiye’nin en iyi hücum ve defans hattı bizde"

Takım olarak ligin ikinci yarısında ne yapmaları gerektiğine değinen 33 yaşındaki futbolcu, "Aslında şans faktörünün çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Biz zirvede lider konumdaysak, bunun sebebi de başarıdır. Türkiye’nin en iyi defansı ve hücumu bizde. Bunlar yoğun çalıştığımız için. Başarıyı elde ettikten sonra ikinci devre bu konumda kalmanın zor olacağını biliyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız, aynı azimle çalışmalara devam edeceğiz. İkinci devrede de üstüne koyarak devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

"Rıza hocanın çok büyük tecrübesi var"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay hakkında da konuşan Yatabare, "Aslında Rıza hocanın bugünkü başarıda büyük bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Rıza hocamız taktiksel ve teknik olarak sahada ve sahanın dışında, büyük tecrübesini bize yansıtıyor ve biz de bundan faydalanıyoruz" dedi.

"En iyi golüm Gençlerbirliği’ne "

Attığı en iyi golün hangisi olduğunu da söyleyen Malili futbolcu, "Gençlerbirliği maçında 2. gol güzeldi. Çünkü o maç biz galibiyet serimize devam etmek istiyorduk, kaybetmek istemiyorduk. 1 puan 1 puandır, çok kritik bir gol attım uzatmalarda. Daha çok, maçın kaderini değiştiren gol olduğu için Gençlerbirliği maçındaki golüm en iyisiydi" diye belirtti.
Kendisini en çok zorlayan savunma oyuncusu sorusuna cevap veren Malili futbolcu, "Ben hiç dikkat etmiyorum oynadığımız rakip savunma oyuncularına. Kim beni en çok zor duruma soktu, aklıma bile gelmedi, dikkat etmiyorum bunlara" ifadelerini kullandı.

"Kariyerimin adına çok önemli bir sezon"

Takım arkadaşlarıyla ilgili de konulan Yatabare, "En önemlisi burada benim birlikte hücumda oynadığım forvet arkadaşlarım. Emre, Erdoğan, Kone... Bu hücum gücü bunu zaten gösterdi. İlk devrede o yüzden kariyerimin en iyi sezonunu geçirdim. Gol atıp takıma yardımcı oluyorum. Bulunduğumuz durum ve takımdan dolayı bitirici gücümüzle, forvet oyuncularımızla en iyi uyum sağladığım arkadaşlarım burada" diye konuştu.

Son Dakika Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal