Rıza Çalımbay'dan Hakemlere Tepki!

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, 3-2 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

19.10.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-09:44)

Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor, konuk olduğu Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu. 45 dakika 10 kişi mücadele eden Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, gösterdikleri performansla alkış topladı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor'un hocası Çalımbay, kırmıızı kart kararının ağır olduğunu belirtti ve , ''Kırmızı kart biraz ağırdı, bizim oyuncumuz görmüyordu. Düşerken ayağı gelmiştir, kasıtlı olması mümkün değil. Yazık oldu." diye konuştu.

"BAŞKA ŞEYLER DE OLABİLİR.."

"Çok zor bir lig maçı oldu, maçta da hemen hemen her şey yaşardık. Hiçbir zaman oyunu çirkinleştirecek bir şey yapmadık. Sadece futbol oynadık, çok güzel pozisyonlarımız vardı, son dakikada atsak berabere bitiyordu ama yine de başka şeyler de olabilirdi." ifadelerini kullandı.

"EN İYİ SAVUNMA HÜCUMDUR"

"Ben hiçbir takımımda kapanmayı hiç düşünmedim içeride de deplasmanda da. En iyi savunma hücumdur, Trabzon'a, Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye, herkese aynı oynuyoruz. Belki 11'e 11 kalsak farklı olabilirdi çünkü ikinci yarı değişiklik şansımız olacaktı." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal