Rıza Çalımbay'dan Fırat Aydınus'a Şoke Eden Sözler!

Rıza Çalımbay, Fırat Aydınus'un hakem yönetimi hakkında sert cümleler kurdu. İşte detaylar..

28.08.2019-14:02 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-13:58) Rıza Çalımbay'dan Fırat Aydınus'a Şoke Eden Sözler!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçında ceza sahasındaki elle oynama pozisyonunda hakem Fırat Aydunus'un bilerek VAR'a gitmediğini iddia etti.

BİLEREK VAR'A GİTMEDİ

"Ben bilerek gitmediğine inanıyorum. Çünkü onun gibi üst düzey bir hakemin bunu görmesi lazım, gidip de bakması gerekiyor. Şu pozisyonu büyük takımlardan birine yapsın o zaman göreyim. Yapabiliyorsa göreyim. Direkt koluna gelen topu vermesin ne oluyor" dedi.

DAHA ÇOK MAÇ VAR

"Maça istediğimiz şekilde başlayamadık. İstediğimiz bu değildi. Daha farklı şekilde başlamamız gerekiyordu. Ama o gün ki şartlarda çok nem olması, sahanın iyi olmaması birazcık bizi bozdu ama yine de oradan iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyordu. Yaptığımız penaltıyı yapmamız gerekiyordu. Profesyonel bir oyuncunun ona dikkat etmesi gerekiyordu. Hiçbir pozisyon yokken penaltı pozisyonu oldu. İkinci golde de büyük hata yaptık. Çünkü çalıştığımız şeylerden bir tanesiydi özellikle Boldrin ile ilgili ama arkadaşlarımız o anda da bir boş bulundular ve golü yedik. Ama yine de oyundan kopmadık. Her türlü riski de aldık. Zaten 65'inci dakikadan sonra baskıyı da kurduk, golümüzü de bulduk ama yenildik, üzüldük. Lig çok uzun bir maraton daha bir çok maç var" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal