Rıza Çalımbay'dan Emre Kılınç Ve Mert Hakan Açıklaması!

Süper Lig’in ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ı rakip sahada 2-1 yenen lider Sivasspor’da Teknik Adam Rıza Çalımbay maç sonu Emre Kılınç ve Mert Hakan hakkında da konuştu.

20.01.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-08:55) Rıza Çalımbay'dan Emre Kılınç Ve Mert Hakan Açıklaması!
Transferin en çok dikkat çeken isimleri Emre ve Mert Hakan’la alakalı açıklama yapan Rıza Çalımbay, kendileriyle uzun bir konuşma yaptıklarını belirterek;

“İkisi de devre arasında bir takıma giderlerse uyum süreci ve zorluklar yaşarlar. Bana göre Emre ve Mert Hakan bir yere gitmeyi hak ediyor ama devre arası giderlerse onlar için iyi olmaz. Gidecekleri takımda güzel bir hazırlık dönemi geçirip daha iyi uyum sağlarlar. Bunu konuştuk ve onlar da kabul ettiler. Bunu sürekli konuştuk kendileriyle. Burada kalırlarsa da kapasitelerinin üzerine çıkmaları gerekiyordu, bunu da yapıyorlar. 6 ay sonra mukaveleleri bitiyor, inşallah iyi yerlere giderler” diye konuştu. Samet Aybaba’nın ‘Beşiktaş’ta Ben sportif direktör, Rıza Çalımbay da hoca olsa olmaz mı’ sözleriyle ilgili de konuşan Çalımbay, “Samet Abi’den kaptanlığı almıştım ben Beşiktaş’ta. Bayern Münih’te futbolcusu başkan oldu, hoca oldu, sportif direktör oldu. Türkiye’de neden olmasın. Şu anda en çok antrenör Beşiktaş’tan var. Hep arkadaşlarımıza karşı oynuyoruz. Beşiktaş benim için bambaşka bir yer. Buranın en çok formasını giyen, en çok şampiyonluk gören oyuncu bendim. Burada çalışmak tabii ki ayrı bir durum. Ancak şu anda doğup büyüdüğüm Sivas’ta çok büyük sorumluluğum var. Şu anda burada çok büyük sorumluluğum olduğu için ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Önümüzde birçok maç var, ne şampiyonluk ne de başka bir şey söz konusu çünkü biz maçlarımıza tek tek bakıyoruz” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal