Rıza Çalımbay'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan açıklaması

Demir Grup Sivasspor'un Teknik Adamı Rıza Çalımbay, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın sezon arasında takımdan gitmelerinin çok zor olduğunu söyleyerek, "Mert Hakan ve Emre'nin devre arası gitmeleri çok zor. 2. devrenin sonunda tabii ki sözleşmeleri bitiyor. Sezon sonu gidebilirler" dedi.

19.12.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-13:49) Rıza Çalımbay'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan açıklaması

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecenk olan lider Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turdaki Erokspor karşılaşmasının arkasından bu maçın hazırlıklarına başladı. Takım tesislerinde Çalımbay eşliğinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve top çalma antrenmanlarının ardından antrenman taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenman çalışmalarında basına açıklamalar yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği karşılaşmasının zor geçeceğini vurgulayarak, "Tek amacımız çok mücadele etmek. Bizim için geçen haftaki maçlarda baktığınız zaman iyi bir şekilde bitti. Eğer biz onu avantaja çevirmek istiyorsak mutlaka Gençlerbirliği maçını iyi bir şekilde bitirmemiz lazım. Tek hedefimiz oradan iyi bir şekilde ayrılmak. Taraftarımız da yanımızda olacaktır. Bütün arkadaşlarımız da bu işin bilincindeler. Ama her takım artık bize normal çıkmaz, farklı şekilde çıkar. Bizim tek düşüncemiz; tek maç olarak gitmek. İlk önce Gençlerbirliği, ardından Göztepe maçını inşallah iyi bir şekilde bitireceğiz. İstediğimiz gibi de giderse devre arasını her yönüyle iyi bir şekilde kullanacağız. Bana göre esas olarak ikinci yarı başlayacak. Çünkü ikinci yarı bütün takımlar için telafisi olmayan maçlar oynanacak. Bizim de yakaladığımız çok güzel bir pozisyonumuz var. Onu da yakalamak için ne gerekiyorsa hepsini yapacağız" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal