Rıza Çalımbay: Taraftarlar Eskisi Gibi Destek Olmalı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, haftalık basın toplantısında, bu sezona dair hedefleri, geçen hafta oynadıkları Antalyaspor ve bu hafta oynayacakları Kasımpaşa karşılaşmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

02.05.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-13:09) Rıza Çalımbay: Taraftarlar Eskisi Gibi Destek Olmalı

Bordo mavili ekibin teknik patronu Rıza Çalımbay, Trabzonspor’un bir değişime gitmesi gerektiğini belirtti ve “Trabzonspor’a benim gelişimden beri bir problem var. Büyük oranda ekonomik problem. Bu sıkıntı, takımı etkilemiyor diyemezsiniz, kesinlikle etkiliyor. Çünkü özellikle yabancı oyuncular buraya para kazanmaya geliyor. Parasını almadığı için tabi ki etkilenecek” ifadesini kullandı.

Rıza Çalımbay, haftalık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Çalımbay, Antalyaspor karşılaşmasının çok zor ve mutlaka galip ayrılmaları gereken bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Çünkü bu sezon ligde en iyi oynadığımız ve çok pozisyona girdiğimiz Sivasspor karşılaşmasından mağlup ayrılmıştık. O karşılaşmayı telafi etmek açısından kazanmamız gerekiyordu. İki ekip için de zor bir karşılaşmaydı. Benim adıma da değişik bir maçtı. Çünkü sezon başında hazırladığımız ve devraldığımız bir ekip. Galip ayrıldığımız için de mutluyuz. Antalyaspor mağlup olduğu için oraya da ayrı baktık. Şimdi Kasımpaşa da benim eski takımım. Kolay bir maç olmayacak, ters bir ekip. Eğer iyi konsantre olamazsak bizim açımızdan büyük bir sorun olabilir. Bu yüzden Antalyaspor karşılaşmasında maçın başlama vuruşundan son düdüğe dek kopmadan mücadele edip mücadeleden vazgeçmediysek bu karşılaşmada da aynı şekilde olmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde kalan 3 karşılaşmayı çok iyi şekilde tamamlamaları gerektiğini belirten Çalımbay, "Sürekli basında çıkan bize gelen konuşmalar, demeçler, verilen bazı röportajlar oluyor. Çok şey konuşuluyor. Bir kere daha söylüyoruz, öncelikle bu seneyi bir düşünmek gerekiyor, bu sezon futbolculara sahip çıkmak gerekiyor. Kalan 3 haftayı da en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bence önümüzdeki sezonla ilgili şeyleri bitirip yalnızca 3 karşılaşmaya odaklanabilirsek, tüm camia olarak, futbolcularımıza destek verirsek bizim adımıza muhteşem şeyler olabilir. Mücadele etmek gerekiyor. Bu yüzden de taraftarın desteği eskisi gibi olmalı yoksa hedefiniz elinizden gider" yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal