Rıza Çalımbay Sivasspor Hakkında İddialı Konuştu!

Trabzonspor'u geriden gelip 2-1 mağlup ederek haftanın en karlı takımlarından biri olan Yiğidolar'ın hocası Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu..

25.09.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-13:33)

Kendi sahasında Trabzon karşısında 1-0 geriye düşen, ancak oyunu çevirip sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Sivasspor, 8 puana ulaşarak üst sıralara yaklaşmayı başardı. Yiğidolar’ın başarılı hocası Rıza Çalımbay, bulundukları durumu ve hedeflerini anlattı.

"HATA VARSA BANA AİT.."

“Yeni kurulmuş bir takımız. Kampa 9-10 kişiyle başladık. Hala hazı oyuncularım tam anlamıyla hazır değil. Hatalarımızın sebebinin önemli bir bölümü de bundan kaynaklanıyor. Ancak genel havamız çok iyi. Bu da topladığımız puanların temelini oluşturuyor. Genel anlamda milli aralar çok kıymetli. Takımdaki herkesin aynı seviyeye gelmesi için bu süreleri değerlendiriyoruz. Önümüzdeki aradan sonra daha iyi bir Sivasspor izleteceğimizden eminim."

"TARAFTARLARIMIZ YANIMIZDA OLSUN"

“Devre arasına kadar ne kadar çok puan toplayabilirsek toplamalıyız. Ardından da Ocak’ta yapacağımız birkaç kaliteli transferle takımın seviyesini yukarıya doğru çekebiliriz... Her takımın olduğu gibi bizim de en büyük gücümüz taraftarımız. Nasıl ki Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında tribünleri doldurdular ve coşkulu bir destek verdiler, her maçta aynı şekilde bizim yanımızda olmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal