Rıza Çalımbay: Sivas Şehri Bize İnanıyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan çarpıcı açıklamalar.

23.01.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-10:03) Rıza Çalımbay: Sivas Şehri Bize İnanıyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan çarpıcı açıklamalar. Çalımbay, oynayacakları her maçın final havasında olduğunu ifade etti.

İşte o açıklamalar:

Çok değerli takımları, çok değerli kadroları geride bırakmak gurur verici. Ancak bu durum ciddi bir sorumluluk getiriyor. Herkes her geçen hafta bize daha fazla saygı duyuyor. 1-2 oyuncu takviyesi düşünüyoruz. Bir tanesi stoper mevkisine, diğeri orta sahaya. Eksiklerimizin farkındayız. Eğer ki kadro derinliği yaratabilirsek işler bizim için çok daha güzel olacak.

Aramızda şampiyonluğu değil hafta hafta neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Çok karakterli bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Ligin ilk yarısında bize liderliği getiren oyunun üzerine çıkmamız gerekiyor. Sivas şehrinin bu işe inanması lazım diye söylemiştim. İnandılar, güvendiler. Şimdi hep birlikte daha sağlam duruyoruz. Onların bu desteğini sürdürmesi, olmazsa olmazımız. Her maçı bir derbi gibi oynamamız lazım. Sezon sonu için konuşmak çok erken. Ama biz, dediğim gibi her maçı bir final gibi, son maçımız gibi oynayacağız.” Diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal