Rıza Çalımbay: 'Önemli Olan Çeyrek Finaldi!'

Sivasspor Teknik Adamı Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin sonrasında gerçekleştirdiği açıklamada turu geçtikleri için sevinçli olduğunu söyledi.

23.01.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-17:19) Rıza Çalımbay: 'Önemli Olan Çeyrek Finaldi!'
Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçlarında 4-0 aldığı ilk karşılaşmanın rövanşında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a rakip sahada 2-1 yenilmesine karşılık çeyrek finale çıkan Demir Grup Sivasspor'un teknik adamı Rıza Çalımbay, şu sözleri söyledi:

"Öyle bir skor almasaydık buraya böyle bir kadroyla gelmeyecektik. Bugün genç arkadaşlarımızı, maç eksiği olanları, yeni gelen arkadaşlarımızı oynattık, sakat olan arkadaşlarımızı da dinlendirdik. Her türlü riske girerek geldik. Karşılaşmanın ilk 60 dakikasında mükemmel oynadık. Özellikle maçın ilk yarısında bir gol attık ama daha fazla da gol atabilirdik. Çok net pozisyonlarımız oldu. İkinci yarı Malatya her türlü riske girdi. O zaman da yine güzel pozisyonlar bulduk ama son pasları değerlendiremedik. Malatya maça tam kadro çıktı ama biz gerçekten 60 dakika süper oynadık. Ben çok memnunum. Mağlubiyet iyi bir şey değil ama önemli olan tur atlamaktı, onu da yaptık. Şimdi eksiklerimiz gelecek, sakatlarımız düzelecek ve pazartesi günkü lig maçına bakacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal