Rıza Çalımbay: 'Mert Hakan'a Üzüldüm'

Sivasspor Teknik Patronu Rıza Çalımbay, sahasında Kayserispor'a 2-0 yenildikleri karşılaşmanın sonrasında açıklamalar yaptı.

29.06.2020-14:04 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-14:02) Rıza Çalımbay: 'Mert Hakan'a Üzüldüm'

Karşılaşmanın başında Mert Hakan'ın atamadığı penaltı hakkında konuşan Çalımbay, "Kötü oynamadık. Maçın başında güzel pozisyonlar da vardı, bir direkten döndü, bir penaltı kaçırdık. Atsak belki çok başka maç olacaktı. Arkasından yediğimiz bir gol var beklemediğimiz bir anda. Biraz dikkatli olabilseydik, penaltıyı atabilseydik başka bir maç olurdu. Penaltıdan sonra üzüldüğüm Mert Hakan. Sanki ilk defa penaltı kaçırıyor, herkes kaçırıyor penaltı. Oyundan düştü, kendini veremedi." ifadelerini kullandı.

'HAKEMLERLE İLGİLİ KONUŞA KONUŞA BIKTIM'

Hakemleri eleştiren teknik adam, "Son penaltıyı beklemiyorduk. Bize göre değil, onlara göre penaltı. Hakemlerle ilgili konuşa konuşa bıktım, Sivasspor olarak da bıktım. Bize bir sürü yanlışları oldu. Topa vuran adama kart göstermiyor, alakasız adamlara kart gösteriyor. Bir şey varsa yapın diyoruz hakemlere ama net olarak iyi bir futbol oynayamadık." şeklinde konuştu.

'ŞU MAÇTAN ÇOK İYİ DERSLER ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR'

Son 5 karşılaşmayı iyi tamamlamak istediklerini aktaran Çalımbay, "Bazı arkadaşlarımızdan kesinlikle memnun değilim ama bizim belli bir kadromuz var, bu kadroyla buraya kadar getirdik ve 5 maçı da bize yakışır bitirmemiz gerekiyor. Lig bitmedi daha. Taraftarla oynasak bu maç belki olmayacaktı, başka bir maç olacaktı. Şu maçtan çok iyi dersler çıkarmamız gerekiyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal