Rıza Çalımbay: 'Bizim Buradaki Bütün Sıkıntılarımızı Göz Ardı Ettiler'

Demir Grup Sivasspor Teknik Adamı Rıza Çalımbay, Lig'de farklı bir atmosfer oluşturduklarını belirtirken gündem hakkında da açıklamalarda bulundu.

19.02.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-14:44) Rıza Çalımbay: 'Bizim Buradaki Bütün Sıkıntılarımızı Göz Ardı Ettiler'
Süper Lig'de arkada bırakılan 22 haftada elde ettiği 42 puanla 4. sırada bulunan Demir Grup Sivasspor'da teknik adam Rıza Çalımbay kulüp tesislerinde basın toplantısı yaptı.

Ekibin son hali hakkında yorumlar yapan Rıza Çalımbay, 37 günde 10 tane karşılaşma yaptıklarını vurgulayarak "Bu maçlarımızı çok sıkıntılı şekilde oynadık. Gaziantep deplasmanına kar kış içinde gittik. 7 saatlik yol gittik öyle maçlar oynadık. Ardından Antalya'da perşembe günü maça çıkıp gelip Sivas'ta pazar günü maça çıkmak bizim açımızdan zor oldu. Kupa maçlarında bazı arkadaşlarımız sakatlandı. Oyuncu arkadaşlarımızda bir yorgunluk oluştu. Bizim buradaki bütün sıkıntılarımızı göz ardı ettiler. Pazar günü Trabzon deplasmanında maç oynadık ve bu cuma yine maç oynayacağız. Sivas'ta saat 20.00'de maç oynanmayacağını bir türlü anlatamadık. Kış mevsimindeyiz. Sivas'ta akşam 8'de sıcaklık eksiye düşüyor. Bu soğukta taraftarlarımız maça gelmekte zorlanıyor. Taraftarlarımız gelemeyince onların gücünden yararlanamıyoruz. En son oynadığımız Fraport-Tav Antalyaspor kupa maçında 200-300 kişi vardı. Belki o kadar bile yoktu. Sivas'ta siz 20.00'ye, 20.30'a maç verirseniz kimse gelemez. Biz normal bir maçta bile 10 bin kişiye oynuyoruz. Bize böyle davranacaklarını bilseydik, açık söylüyorum kesinlikle kupaya ağırlık vermezdik. Kupa bizi çok yıprattı. Çok zamansız maçlar oynadık" ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor olarak ligde farklı bir atmosfer oluşturduklarını söyleyen Çalımbay konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Mükemmel işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim bir tane sıkıntımız kaldı, bu hafta oynayacağız maç. Nasıl ki Trabzonspor bizden sonra hafta sonu oynuyorsa veya Fraport-Tav Antalyaspor bizden sonra pazartesi günü oynuyorsa keşke biz de böyle yapsalardı arkadaşlarımız dinlenebilseydi. Sakatlarımız inanılmaz derece arttı. Bu bize bir yük oldu"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal