Rıza Çalımbay, Beşiktaş Maçı ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

"Tabii ki kolay bir maç değil, Beşiktaş'la oynuyoruz. İstanbul'da oynamak çok zor"

15.01.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-13:44) Rıza Çalımbay, Beşiktaş Maçı ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’in ilk devresini lider bitirdiklerini ve ligin ikinci yarısına Beşiktaş gibi zorlu bir deplasmanda yapacakları karşılaşma ile açacaklarını söyledi.

Teknik adam Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımın idmanı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Beşiktaş ile oynayacakları 18. hafta karşılaşması öncesi takımda sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu söyleyen Çalımbay, "Sakatlıktan dolayı eksik arkadaşlarımız var. O yüzden üzgünüz. İnşallah onlar da maça yetişecek." İfadelerinde bulundu.

İŞTE RIZA ÇALIMBAY’IN BEŞİKTAŞ MAÇI ALAKALI AÇIKLAMASI:

"Tabii ki kolay bir maç değil, Beşiktaş'la oynuyoruz. İstanbul'da oynamak çok zor. Elimizden geleni yapacağız. İyi bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok. Tek sorun, sakat arkadaşlarımızın olması. Bunun dışında başka sıkıntımız yok. Üç ihtimalli bir maç olacak. İlk yarıda nasıl oynamışsak, nasıl istikrarlı bir grafik çizmişsek, aynı şekilde gitmeye çalışacağız." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal