Rivers: 'O Celtics Takımının İyi Olmasının Sebebi'

LA Clippers başantrenörü Doc Rivers, Boston Celtics'ten eski yıldızı Ray Allen'ın, Kevin Garnett'in forma emekliliğine katılmasının 'büyülü' olacağını aktardı.

03.04.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-16:18) Rivers: 'O Celtics Takımının İyi Olmasının Sebebi'
LA Clippers başantrenörü Doc Rivers, Boston Celtics'ten eski yıldızı Ray Allen'ın, Kevin Garnett'in forma emekliliğine katılmasının 'büyülü' olacağını aktardı.

Boston, 2007 sezonunda Paul Pierce'a dahil olmak için Ray Allen ve Kevin Garnett'i ekibe aldıklarında Big Three oluşmuştu.

Sonrasındaki 5 sene boyunca, Celtics bir NBA kupası ve iki Doğu Konferansı şampiyonluğu elde etmiş ve her sezon Doğu yarı final maçı oynamıştı.

Fakat üçlü, Allen'ın rakip olan LeBron James ve Miami Heat'e dahil olmak için gitmesiyle 2012'de dağılmıştı.

Şu an Boston'a liderlik eden Rivers, Pierce'ın geçen sezonlarda yapılan forma emekliliğine Allen'ın gelmemesi dolayı, kendisini suçladı:

"Martin Luther Kings'in bir lafı vardı 'Şimdi tam zamanı' diye. Bizim çocuklarla geçen konuştuğumda, 'Çocuklar' dedim, 'Doğru zaman diye bir şey yok. Şimdi tam zamanı. Yapın şunu. Hiç sorun olmaz, harika olur hatta.' O Celtics takımının iyi olmasının sebebi, inatçı olmaları, güçlü olmaları gerekmeleri ve birliktelikleriydi. Bu durumun, onlar için kötü olmasının sebebi de, aynı nedenlerden ötürü."

"Bu durumun suçunu üzerime alıyorum. Paul'un forma emekliliği töreninde başarısız olmuştum. Ray'in oraya gelmiş olması gerektiğini düşünmüştüm. Bunun için uğraşmıştım da. O da gelmek istiyordu, gelecekti de, ama gelmedi. Yani bu işi çözmemiz lazım. Seneye Kevin'in formasını emekli edecekleri zaman, gelmesi bence büyüleyici olur. Alacağı alkış karşısında eminim şok olacaktır. Zamanında, düşmanımıza gittiği için ben de ona kızmıştım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal