Rivers, 28 Farklı İlk 5 Kadrosu Kurması Konusunda: 'Mecburuz'

LA Clippers başantrenörü Doc Rivers, sakat oyuncuların Clippers'ın sezonunu nasıl etkilediğini ele alarak, 28 farklı ilk beş kadrosu kullanmak mecburiyetinde olmasını değerlendirdi.

25.02.2020-18:01 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:48) Rivers, 28 Farklı İlk 5 Kadrosu Kurması Konusunda: 'Mecburuz'
Pazartesi günü Grizzlies'e karşı aldıkları galibiyet, bu sene Clippers'ın tüm oyuncularının oynamak için hazır olduğu sadece 5. karşılaşmaydı.

Grizzlies karşılaşmasından önce Rivers, "Elimiz böyleydi. Ve bu eli oynamalıyız. Bu eli oynayıp yine de kazanabiliriz." ifadelerini kullandı.

Rivers, Clippers'ın sakatlık yaşayan oyuncularına karşın yine de şampiyonluğu elde edebileceklerini duyurdu ve bunu, Golden State Warriors'ı örnek vererek söyledi:

"Kafamıza estiği zaman vites arttıran bir takım olduğumuzu düşünmüyorum. Bunu söyleyen kim varsa, neden bahsettiğini bilmediğini söyleyebilirim. Çünkü o tarz takımlar, tüm yıl sağlıklı olup, çok sıkı oynamamayı tercih eden takımlar. Ama elinizde farklı kadrolar olduğunda, bu farklı bir durum. Bunu yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyebilirim ama takımlar bunu yapıyordu. Golden State, mesela, birkaç kez yapıp şampiyonluklar kazanmıştı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal