River Plate: 'Falcao Bize Geri Dönebilir!'

Arjantin kulübü River Plate, Galatasaray’da görev yapan eski oyuncuları Radamel Falcao’nun tekrardan transfer edilebileceğini belirtti.

27.06.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-13:39) River Plate: 'Falcao Bize Geri Dönebilir!'

Galatasaray'daki durumu tartışma konusu olan Radamel Falcao'nun "en ciddi taliplerinden biri" olarak aktarılan eski kulübü River Plate'den yeni bir açıklama yapıldı. River Plate Yöneticisi Enzo Francescoli, Arjantin medyasına verdiği demeçte Kolombiyalı futbolcunun transferini çok istediklerini dile getirdi.

Deneyimli golcünün mali şartlarını sağlamaları gerektiğini söyleyen Francescoli, "Falcao bize gelebilir, bu ihtimal dahilinde. Sürekli söylediğim bir şey var, eğer bir oyuncu gerçekten dönmek isterse ve ekonomik olarak da uydurabilirsek, geri gelebilir" şeklinde konuştu.

TRANSFERDE 'YENGE' ETKİSİ

Diğer taraftan Arjantin medyası, Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron'un Arjantinli olduğunu hatırlatarak, geri dönüşün olabileceğini veya yeni hedefin ABD olabileceğini açıkladı.

Futbola başladığı River Plate'de 101 karşılaşmada yer alan ve 41 gol, 6 asistlik katkı sağlayan Kolombiyalı yıldız, 2 senenin sonrasında 5.5 milyon euro bonservis ücretiyle Porto'nun yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal