Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a Ağır Sözler! ''Sülale Boyu Yönetiyorlar!''

Rıdvan Dilmen, 5 kırmızı kartın çıktığı ve 5 golün atıldığı Galatasaray-Kayserispor maçını değerlendirdi. İşte detaylar..

31.08.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-09:28) Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a Ağır Sözler! ''Sülale Boyu Yönetiyorlar!''

Rıdvan Dilmen, 5 kırmızı kartın çıktığı ve 5 golün atıldığı Galatasaray-Kayserispor maçını değerlendirirken hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nu topa tuttu. Rıdvan Dilmen ayrıca, Fatih Terim'in 'örgütlü ve organize işler' iddiasına da tepki gösterdi.

"SÜLALE BOYU YÖNETİYORLAR, OLMUYOR"

"Sülale boyu maç yönetiyorlar, yine de yönetemiyorlar. Bir sürü kişi yönetiyor ama olmuyor. Günahlarını da almayayım ama kasti hatalar da yapıyorlar. Biraz sonra Erol Bedir konuşacaktır, hakeme sallayacaktır. Bu işler böyle olmaz. Her hafta Galatasaray'ı kayırıyorlar."

"40 METREDEN KIRMIZI KART ÇIKARTTI"

"Maçların kopma anlarında yanlış kırmızı kartlar var. Henrique'ye ikinci sarı kartı 40 metreden verdi. Kafaya takmış çünkü. Çok net, tartışmasız bir ikinci sarı kart ise göster diyor kural. Ben sana kart gösteriyorum diye geldi. Dağılmış zaten kafa olarak."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal