Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye Ağrı Eleştiri!

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a yenildiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin bu defans anlayışıyla Galatasaray'a karşı şansı olmadığını ifade etti.

17.09.2019-10:03 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-10:01)

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Rıdvan Dilmen sarı lacivertli takımın savunmasını sert sözlerle eleştirdi.Karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin yediği 3 golde de yapılan bireysel hatalara dikkat çekti. Dilmen, bu defansın Galatasaray derbisinde çok zorlanacağını belirtti.

GALATASARAY 3-0 YAPAR

"Gümbür gümbür geliyoruz! Hayır, gümbür gümbür gelmiyorsun. Evet, tempolu ve hoşa giden futbol oldu Trabzon maçında. Yarın öbür gün Galatasaray maçında, haydi oyna bu savunmayla. Haydi oyna! O seyirciyle bir baskı yaparlar, 25. dakikada 3-0 yaparlar haberin olmaz."

SERT ELEŞTİRİ

"Bugün bütün Fenerbahçeliler, 'Uçuyoruz kaçıyoruz' falan diyor. İlk maçta 5 atmışsın, 5 attığın takımla aynı puandasın. Oyun içerisinde de sadece Başakşehir maçında oyunda üstün gözüktün. Fakat, üsün gözüktüğünden daha çok pozisyon verdin. Oyunun devamında gittikçe geriye gitti. Birkaç maç kazanırsın ama sonra sallanabilirsiniz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal