Rıdvan Dilmen: 'Tiyatro İzliyoruz'

Futbolun durumu hakkında konuşan spor yorumcusu ve eski oyuncu Rıdvan Dilmen, maçların yapılmasını isteyenlere sert eleştiride bulundu.

15.05.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-09:05) Rıdvan Dilmen: 'Tiyatro İzliyoruz'

Spor yorumcusu ve eski oyuncu Rıdvan Dilmen, futbol gündemi ve liglerin durumuyla alakalı açıklamalar yaptı. İnsan sağlığı ve mali durum arasında gelip gidenler olduğunu aktaran Dilmen, "tiyatro izliyoruz" şeklinde konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının tamamı:

"Perde arkasında herkes her şeyi söylüyor. Medyada oynamak istiyoruz istemiyoruz demiyorlar. İnsan sağlığı, gerçek olan ekonomik durum arasında gidip gelenler var. Küme düşüp düşmemesi ve şampiyonlukla ilgili de tiyatro izliyoruz. Nihat Özdemir Süper Lig için 12 Haziran tarihini verdi."

'BUNDESLİGA VE İTALYA'DA ORTAK YAZILI KARAR VAR AMA BİZDE YOK'

"Bundesliga cumartesi günü başlıyor. Maçlar çekişmeli geçecek ama sonrasında neler olacağını bilmiyoruz. Almanya Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği devlete başvurarak oynamak istiyoruz dediler. Bugün de İtalya'da aynısı oldu. Bizde böyle bir yazılı durum yok."

'VİRÜSTEN EN ÇOK ETKİLENENLER OYNAYALIM DİYOR'

"Çok enteresandır. Göksel Gümüşdağ 1 vaka varken liglerin ertelendiği zaman hastalanmış olmasına rağmen geçenlerde "Biz oynamaktan yanayız" dedi. Fatih hoca da antrenmanlara çıkıyor. Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu oynanmasın dedi ve Galatasaray resmi sitesinden bizim söylediğimiz geçerli deniliyor. Bu vakadan en çok sıkıntı yaşayanlar oynamak istiyor."

'TEMMUZ ORTASINDA OYNANSIN DİYORUM'

"Ben olsam 20 Haziran'a kadar oyunculara kafanızı dinleyin, tatilinizi yapayın, kendinizi koruyun derim. Çok şükür azalmalar da var. Hem Avrupa'da emsaller oluşur. Oyuncular da mental olarak toparlar. 20 Haziran'da bir karar alınıp temmuz'un ortasında oynanabilir. Bunu niye yapmıyorlar anlamıyorum. Oyuncuların kafa olarak hazırlanması gerekiyor. Ben oynanmasın demiyorum, oynansın. Ancak Temmuz ortasında oynansın diyorum. Temmuz'da kısaltılmış bir takvim yapılabilir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal