Rıdvan Dilmen: 'Penaltı Tekrarlanmalıydı'

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de Altay'ın Karagümrük karşısında kurtardığı penaltıda futbolcuların vuruş öncesinde ceza sahasına girdiğini ve penaltının yeniden atılması gerektiğini belirtti.

04.10.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-08:52) Rıdvan Dilmen: 'Penaltı Tekrarlanmalıydı'

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçta Altay Bayındır'ın kurtardığı penaltının yenilenmesi gerektiğini öne sürdü.

Dilmen, Altay'ın ihlal yapmamış olmasına karşın ceza sahasına giren Fenerbahçeli futbolcular olduğunu belirtti.

Dilmen verdiği demeçte, "Hakem Altay'a dua etmeli, bence penaltı öncesinde orta sahada faul var. Penaltıyı kurtardı ya, tekrarlanması lazım. İhlal var. Kaleci nizami, müthiş uzadı ama vurulduğu anda bakın, kaç tane Fenerbahçeli ceza alanının içinde. Topu kornere atan kim, ihlali yapan Fenerbahçeli oyuncu. Beşiktaş'ta Atiba bu yüzden kırmızı kart gördü. Kadıköy'e geleceksin, bir kırmızı yapıştıracaksın, bir penaltı daha vereceksin, bakacaksın faulü vermeyeceksin... Şimdi, gördüğünü ve düşündüklerini yapmaya çalışıyorlar, beğenirsiniz, beğenmezsiniz. Mükemmel götürdüğü maçta bir pozisyon neleri götürüyor. VAR hakemi Serkan Tokat da ihlalde herhalde benden bu kadar dedi." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal