Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Küme Düşmez Diyordum Ama

Akhisarspor - Fenerbahçe maçı ardından Rıdvan Dilmen NTV'de çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

09.12.2018-21:34 - (Son Güncelleme: 09.12.2018-21:35) Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Küme Düşmez Diyordum Ama

Akhisarspor - Fenerbahçe maçının devre arasında Rıdvan Dilmen çok sert ifadeler kullandı.

İşte Dilmen’in açıklamaları;

“Bu yıl daha da kötüye gitti Fenerbahçe için. İyi vuruş eyvallah da, bir kaleci topu rakip oyuncu için ancak bu kadar güzel yumuşatır. Tam bir kaleci hatası.”

“Koskoca Fenerbahçe takımı için 15. haftada ne konuşuyoruz. ‘Kırmızı kar yağar Fenerbahçe düşmez’ diyordum ya, Çin’de sarı kar yağmış herhalde. Belli olmaz diyorum artık. Gerçekten üzücü. Fenerli topçulara söylüyorum; Deplasmanda bari çubuklu giyin Fenerbahçe zannetsinler. İnsanlar kahroldu. Ben Akhisar karşısında Fenerbahçe’ye favori diyemiyordum. Oyuna bakınca da yanılmadığımı görüyorum.”

“Milyonlarca insan kan ağlıyor. Bırakın 7-8 yaşındaki çocuğu, 55-56 yaşındaki Fenerbahçeli bile böyle bir şeyle karşılaşmamış. Bu oyunu yorumlamanın dışına çıkarıyor sizi.”

3-0 biten mücadele ardından Rıdvan Dilmen açıklamalarına devam etti;

"Fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok."

"Çok ağır konuşacağım artık. Bari çubukluyu giyin de rakipler size saygı göstersin. Kimse size saygı göstermiyor. Üzerinize rahat rahat geliyorlar."

"Hatalı kararlar alabilirsiniz ama hatadan dönmek de bir şeydir. Ligin 3. haftasından beri Ersun Yanal baskısı var. Ali Bey de Aziz Yıldırım'ın yaptığını yapıyor, 'Ben varken gelemez' diyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal