Ricardo Quaresma: Ölümden Döndüm

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, katıldığı bir TV programında hayatına ilişkin bilinmeyenleri açıkladı.

17.09.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-13:45) Ricardo Quaresma: Ölümden Döndüm

Beşiktaş’ın tecrübeli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, ülkesi Portekiz’de yayınlanan Alta Definiçao (Yüksek çözünürlük) adlı bir televizyon programında hayatındaki bilinmeyenleri paylaştı.

Programın başlangıcında kendisi hakkında dışarıdan yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını belirten Quaresma, “Doğam gereği şüpheci bir insanım. İmajımın biraz kibirli olduğunu söylerler ancak aslında durum böyle değildir. Bence aile çok önemli. Eşim ve üç çocuğum var. Bir de forma giydiğim takımlar… Porto her zaman seveceğim ve saygı duyacağım bir takım… Ancak Portekiz’de bana asla hak ettiğim saygı ve değeri göstermediler.” şeklinde konuştu.

“HEDEF HER ZAMAN BENDİM”

Hayatı boyunca pek çok zorluk yaşadığını kaydeden Quaresma, “Sahada veya okul sıralarında, hedef her zaman bendim. Bir defasında okulda bir çocuk kaybolmuştu. Bazı çocuklar benim için, “Yaptıysa bu çingene yapmıştır” dediler. Gençken benim yetenekli olduğumu söylerlerdi fakat bir yere ulaşamayacağımı da eklerlerdi. Bu tarz cümleler bana hep güç verirdi.” ifadelerini kullandı.

“SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADIM”

2012’de Portekiz’in başkenti Lizbon’un yakınlarındaki Chelas isimli bir yerleşim merkezinde yaşadığı olayı asla unutamayacağını vurgulayan Q7, “2012 yılında Portekiz’de gaspa uğradım. Tam üç silah bana doğrultulmuştu. O an yalnızca korkumu değil, kendimi de kontrol etmeliydim. Eğer, ters bir harekette bulunsaydım bugün yaşamıyor olurdum. Ölümden döndüm.” ifadeleriyle yaşadığı korku dolu anları itiraf etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal