Recep Gül'den Galatasaray Açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Belçika'nın Westerlo kulübüne kiraladığı 19 yaşındaki oyuncusu Recep Gül Instagram canlı yayınında sarı-kırmızılı takımla alakalı açıklamalarda bulundu.

08.04.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-15:04) Recep Gül'den Galatasaray Açıklaması!

Galalatasaray'da 2000’li jenerasyonun en önemli yeteneklerinden biri olan Recep Gül Instagram canlı yayınında açıklama yaptı. Genç futbolcu Westerlo zamanlarını ve sarı-kırmızılı kulübünün alt yapısında yaşadıklarını açıkladı.

Recep Gül'ün Instagram canlı yayınına Ozan Kabak, Sinan Gümüş, Ahmet Çalık, Yunus Akgün, Sefa Akgün, Berke Özer, Abdussamed Karnuçu ve birçok takım arkadaşı da takip ederek destek oldu.

‘ÇOK ZORLU GÜNLERDİ’

“Galatasaray'dan ilk kez ayrılmıştım. Dili bilmiyordum, çok zorlu günlerdi. Berke gelince beraber vakit geçirmeye başladık. Belli bir sürenin ardından buraya alışmaya başladım. Kulüpte olan Türk yöneticiler sayesinde de buraya ısınmam daha çabuk oldu. Çok fazla forma şansı bulamadım ama yurt dışına gelerek çok şey öğrendiğimi düşünüyorum.”

‘GALATASARAY FORMASI HAYALİMDİ’

İlk kez Galatasaray A Takım formasını Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a karşı forma giymiştim. Benim o formayı giymek en büyük hayalimdi. 72. dakikada oyuna girmiştim ve çok iyi performans sergilemiştim. Maç bittikten sonra hocalarım, ailem ve arkadaşlarımdan tebrik mesajları almıştım. Benim için iyi geçmişti.

‘KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR’

2017 yılında Tudor zamanı 2000 doğumlu 7-8 oyuncu birden A Takım'a çıkmıştık ve Sinan Gümüş ile Ahmet Çalık büyük destek vermişti. A Takım’dan U21 oradan da U19'a gönderildik. O dönem için söylenmesi gereken çok şey var aslında ama şimdi konuşmak istemiyorum. O dönem alt yapı sorumlumuz değişti. Hocalarımız değişti. Çok net şeyler söylemeyeceğim ama takım arkadaşlarım beni çok iyi anlar. Umarım gün geldiğinde onları söyleme fırsatı bulur.

‘TERİM GENÇ OYUNCULAR İÇİN BÜYÜK ŞANS’

Fatih Terim Galatasaray ve genç oyuncular için çok büyük şans. Türk futboluna daha fazla genç oyuncular kazandıracağını düşünüyorum. Onun döneminde çok fazla genç oyuncu çıktı. Çıkmaya da devam edecektir.

‘HAYALİM GALATASARAY A TAKIM FORMASI GİYMEK’

"Benim en büyük hayalim Galatasaray A takım forması giymek. Hayallerim ve Galatasaray serüvenim yarım kaldı. Ama bu hayallerim devam edecek. Tekrar çalışıp o formayı giymek için mücadele edeceğim"

ALT YAPIDAN ÜST YAPIYA OYUNCU ÇIKARKEN NEDEN SORUN YAŞIYOR?

En büyük problemlerden biri fiziksel. Çünkü alt yapılarda yukarı hazırlanıyoruz ama yeteri şekilde hazırlandığımızı düşünmüyorum. Çıktığında her oyuncu fiziksel problem yaşıyor. A Takımda bu problemi biraz olsun azaltıyorsunuz. Sadece oyuncuların ya da kulüplerin suçu yok burada. Genç oyuncu 5-10 dakika oyuna girince göklere çıkarıyoruz. Genç oyunculara destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Türk futbolunu yukarı çıkartacak Türk gençleri. Genç oyuncuları çok kolay havaya sokmamak gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal