Real'den Korkmuyoruz

Galatasaray'ın Rumen golcüsü Andone İspanyol basınına röportaj verdi. Andone Real Madrid'den korkmadıklarını söyledi.

21.10.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-15:49)

Galatasaray'ın Rumen golcüsü Andone İspanyol As gazetesine röportaj verdi. Golcü oyuncu röportajda Türk Telekom Stadyumundaki atmosferden, Real Madrid ve Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Andone Türk Telekom Stadyumu ve Süper Lig ile ilgili açıklamasında "İspanya ve İngiltere'de ve hatta milli takımla güzel stadyumlarda oynadım ama dört iç saha maçında Galatasaray'ın stadındaki gibi bir şey görmedim. Burada insanlar futbol için yaşıyor ve ölüyor. Galatasaray, Madrid veya Barcelona gibi. Maça giderken otobüsüne yanına gelip tezahürat yapıyorlar, meşaleler yakıyorlar. Sadece rakibimiz için değil bizim için de baskı." ifadelerini kullandı.

Real Madrid ile ilgilide konuşan Andone, "Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ni üst üste 3 kez kazanmış Madrid gibi değillerdi. Zorluklar yaşıyorlar. Ama Cristiano Ronaldo'suz efektifliklerini kaybetmelerine rağmen yine de dünyanın en iyi kadrolarından birine sahipler. Onlardan korkmuyoruz. Onlara saygı duymakla birlikte onları yenebileceğimizi, en kötü berabere kalacağımızı düşünüyorum. Evimizde taraftarımızın desteğiyle oynayacağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok." açıklamasında bulundu.

Falcao ile ilgil forma rekabetinden de bahseden Andone, "Bir rekabet etmiyoruz, takım arkadaşıyız. Onunla çok iyi bir ilişkimiz var. Onun kadar yüksek seviyeye çıkıp bu kadar alçakgönüllü olmak çok zor. Çünkü insanlar sizin egonuzu beslior. Bunu beklemiyordum. Gelişmek istiyorum. Onun yanımda olması buna katkı sağlayacaktır." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal