Real Sociedad, İdman Kararını İptal Etti!

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Sociedad, 14 Nisan Salı tarihinden itibaren idmanların başlaması yönündeki kararı iptal etti.

13.04.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-15:15) Real Sociedad, İdman Kararını İptal Etti!
Coronavirüs pandemisi sebebiyle 14 Mart'tan bu zaman kadar olağanüstü hal olan İspanya'da idmanlara dönme hamlesi yapan ilk La Liga kulübü olan Real Sociedad, Spor Yüksek Konseyinden (CSD) gelen ikazların sornasında futbolcularına "evde antrenmana devam" mesajı gönderdi. 

Kültür ve Spor Bakanlığına bağlı olan CSD'nin yönetimiyle yapılan toplantının sonrasında yeni açıklama paylaşan Real Sociedad, "Toplumun ihtiyaçlarına uygun hareket etme ve saygı gösterme isteğine her zaman olduğu bugün de karşılık vererek, futbolcularımızın evlerinde bireysel antrenmanlarına devam etmesi kararını aldık." ifadelerini kullandı.

Bask takımı, Covid-19 sebebiyle askıya alınan idmanların, bütün çalışanlarının sağlık şartlarının garanti altına alınmasının ardından, diğer kurum ve kuruluşların iş birliğiyle yeniden başlatılması gerektiğini anlayışla karşıladığını belirtti.

Diğer taraftan, CSD Başkanı Irene Lozano da konu ile alakalı olarak twitter hesabından paylaştığı açıklamada, "Sporcuların antrenmanları tabii ki yeniden başlayacaktır. Ancak bu, futbolun bağımsız ve sorumsuz bir tavrı şeklinde olmayacaktır. Bu, yavaş yavaş normale dönecek bir topluma giden yolda atılacak adım olacaktır." sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal