Real Madrid'in Efsane Oyuncusu Fernando Hierro'dan El Clasico Açıklaması!

Real Madrid'in efsane defans oyuncularından Fernando Hierro, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. hafta karşılaşmasında 1 Mart Pazar günü yapılacak Real Madrid-Barcelona (El Clasico) karşılaşma öncesi yorum yaptı.

29.02.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-09:19) Real Madrid'in Efsane Oyuncusu Fernando Hierro'dan El Clasico Açıklaması!
Real Madrid'in efsane oyuncularından Fernando Hierro, Real Madrid-Barcelona (El Clasico) karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Fernando Hierro, "Evet, tabii ki ilk Clasico’mu hatırlıyorum, galiba 1-0 yenilmiştik. En önemli şey, rekabetti düşünürsek, herkesin hissettiği coşku: kulüpler, taraftarlar... Ve bunun insana nasıl bir heyecan verdiği. Ve görüldüğü gibi, bir ElClasico’da her şey olabilir. LaLiga şampiyonuyken, kaybetmiştik, LaLiga kupası hazırda bekliyordu ama ev sahibi olduğumuz maçta yenilmiştik. Aynı zamanda, hiç beklenmedik zamanlarda gidip Barcelona’da kazandık. ElClasico’da garanti diye bir şey yok. Puan durumu önemli değil, o an ki form durumu önemli değil. Ligin birincisi ol veya LaLiga şampiyonu ol, yinede belli olmuyor. Özel maçlar bunlar, her şey olabiliyor, ve bu da mükemmel." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal