Real Madrid Savunmaya Yıldız İsmi Getiriyor!

İspanyol devi Real Madrid, geçen sezon 50 milyon euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Eder Militao'nun iyi performans sergileyememesi sonucunda defansa takviye yapmak için çalışmalara başladı.

18.04.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-15:59) Real Madrid Savunmaya Yıldız İsmi Getiriyor!

İspanya La Liga kulübü Real Madrid, defans hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Madrid temsilcisinde Sergio Ramos'un kontratı sezon bitiminde sona erecek. Bununla beraber Porto'dan yüksek bir bonservis ücretiyle takıma katılan Eder Militao da beklenen performansı sergileyemedi.

İspanya'nın ünlü gazetelerinden Mundo Deportivo'da yapılan habere göre mor- beyazlı takımda transfer planları iki futbolcu üzerinde yoğunlaşmış durumda. Leipzig takımıyla Almanya'da iyi bir performans ortaya çıkaran Upamecano ve Juventus’un Ajax'tan transfer ettiği Matthijs de Ligt transferde ismi geçen ilk oyuncular. Upamecano'nun Leipzig ile 1 senelik kontratı olması bu futbolcuyu bir adım öne koysa da oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen tek kulüp Real Madrid değil.

Mor- beyazlılarla ismi geçen bir diğer futbolcu ise geçen sezon öncesinde rekor bonservis ücretiyle Ajax'tan Juventus'a gelen de Ligt. 20 yaşındaki genç yıldız, Juventusa yeni transfer olmasına rağmen Real Madrid’den yapılacak bir transfer teklifinde İspanya’nın yolunu tutabilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal