Real Madrid Resmi Hesabından Duyurdu! Messi Madrid'de !

Real Madrid'in resmi twitter hesabı hacklendi ve Lionel Messi Madrid'e geldi açıklaması yapıldı.

26.08.2017-11:10 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-11:20)

Sabah vakitlerinde hacklenen Real Madrid'in resmi hesabından, "Hoş geldin Messi" paylaşımında bulunuldu.

Kısa zaman sonra bir paylaşım daha yapıldı ve "Güvenliğinizin b*k gibi olduğunu kanıtladık." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Barcelona'nın hesabı hacklenmişti.

Hackerlar twitter'dan "Barcelona'ya hoş geldin Angel Di Maria" şeklinde paylaşım gerçekleştirdi.

Katalan devi de kötü şakayı tasdik etti. Neymar'ı Paris Saint Germain'e (PSG) satan, Coutinho ve Dembele konusunda umutsuzluğa kapılan Barcelona, sosyal medyada da darbeler yedi. OurMine adlı bir hacker grubu, Katalan devinin sosyal medya hesaplarını hackledi.

TWİTTER'I HACKLEYİP PAYLAŞIM YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde Game of Thrones gibi dünyaca ünlü yapımların yayıncısı HBO'nun twitter hesaplarına da saldırıda bulunan OurMine, kulübün twitter ve facebook sayfalarının kontrolünü ele geçirdi. Hackerlar, Barcelona'nın hesaplarından paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi.

 

“Barcelona’ya hoş geldin Angel Di Maria” paylaşımı gerçekleştiren OurMine hacker çetesi, "Biz güvenlik grubuyuz. Lütfen bizimle iletişime geçin. Şaka için özür diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Hacker grubu, Twitter’da liste başı yapmak için de bir tweet yolladı ve “Hadi #FCBHack etiketini Twitter’da TT yapalım!” mesajını gönderdi. Hackerların bu etiketi başlatmasından sonra etikete onbinlerce tweet yollandı.

Barcelona'da gerçekleşen saldırıları tasdikledi ve "Bu gece hesaplarımız ele geçirildi. Problem en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyoruz.'' diye açıklama yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal