Real Madrid Karşısında Yıldızlaşan Fenerbahçe'nin Kalecisi Altay Bayındır: ''Hepsini Geçeceğim!''

Real Madrid maçında 5 gol yemesine rağmen sayısız kurtarışa imza atan genç kaleci Altay Bayındır açıklamalarda bulundu..

01.08.2019-09:05 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-09:00) Real Madrid Karşısında Yıldızlaşan Fenerbahçe'nin Kalecisi Altay Bayındır: ''Hepsini Geçeceğim!''

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ay Ankaragücü'nden transfer ettiği Altay Bayındır FB TV'ye açıklamarda bulundu.. Real Madrid karşısında Ersun Yanal'ın görev verdiği genç eldiven başarılı bir maç çıkarttı. 5 gol yemesine rağmen yaptığı sayısız kurtarışla hem Real Madrid cephesini hem de Fenerbahçe cephesini oldukça etkiledi.. 

Altay Bayındır maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu..

Neleri daha iyi yapabiliriz çalışacağız

Türkiye’den Fenerbahçe camiası olarak bu turnuvada yer almak prestij açısından oldukça önemliydi. Eksiklerimizi, hatalarımızı gördük. Hazırlık maçları oynadık. Tabii ki kazanmak, kaybetmek, goller olabilir. Fazla takılı kalmamak lazım. ‘Neleri eksik yaptık, neleri daha iyi yapabiliriz’ bunları buradan çıkarıp ligimize en iyi şekilde hazırlanarak, iyi konsantrasyonla ligimizi götürmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yediğim golleri izleyeceğim

“Kurtarışlarıma değil de daha çok yediğim gollere odaklandım. Yediğim golleri nasıl çıkarabilirdim? Biraz sonra gittiğimde onları izleyeceğim. Daha iyi nasıl oynayabilirdik? Çünkü Fenerbahçe camiasında oynuyoruz. Buradaki ilk hedefimiz de daha iyi nasıl olabilirimdir. Bu yönde çalışacağız. Eksiklerimizi kapatıp Fenerbahçe camiasına yakışır oyuncular olacağız.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal