R.Carlos: 'F.Bahçe- G.Saray Derbileri Farklı Bir Seviyede'

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos, sarı- lacivertli takıma nasıl gittiğini açıkladı. Ayrıca Carlos, Fenerbahçe- Galatasaray derbisi hakkında da konuştu.

20.05.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-12:38) R.Carlos: 'F.Bahçe- G.Saray Derbileri Farklı Bir Seviyede'

Açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, 2007 senesinin yaz döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Chelsea ile konuştuğunu ifade etti.

Efsane sol bek, "Chelsea'ye transferim gerçekleşmek üzereydi. Prensipte anlaşmıştık, iş sadece imzaya kalmıştı ama avukatla bir sorun çıkınca transfer iptal oldu. Fenerbahçe'ye transfer olmadan bir hafta önce Paris'te Roman Abramovich ve Peter Kenyon ile görüşmüştüm. Ama futbolda çok sık görülebildiği şekilde transfer son anda gerçekleşmedi." şeklinde konuştu.

47 yaşındaki eski futbolcu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Önümde sadece iki teklif vardı, Fenerbahçe ve Chelsea. Chelsea'ye transferim gerçekleşmeyince Fenerbahçe ile anlaştım."

Türkiye'deki futbol atmosferine de değinen Carlos, "Türkiye'de taraftarların müthiş tutkusuyla beraber muhteşem bir futbol atmosferi var. Türkiye'deki futbol oldukça farklı, özellikle Fenerbahçe- Galatasaray derbileri farklı bir seviyede." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal