Ravil Tagir: ‘Altınordu Farklı Bir Kulüp’

Altınordu'nun 16 yaşındaki yıldız oyuncusu Ravil Tagir açıklamalarda bulundu. Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos'un oyun şeklinin kendisine cesaret verdiğini belirten Ravil, Avrupa'da oynamak istediğini de vurguladı.

10.04.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:19) Ravil Tagir: ‘Altınordu Farklı Bir Kulüp’

Altınordu'nun genç yeteneği Ravil Tagir bir dizi açıklamalar yaptı. Görev yaptığı takımın Türkiye'de farklı bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Ravil, "Çok iyi eğitim alınıyor. İmkanları çok fazla. Altınordu farklı bir kulüp" şeklinde konuştu.

‘LA LİGA'DA OYNAMAK İSTİYORUM’

16 yaşındaki yıldız futbolcu, tecrübe kazanıp Avrupa'ya transfer olmayı planladığını belirterek, "La Liga'da oynamak istiyorum. Yurt dışında oynayan başarılı olan çok örnek var. Önümüzde Cengiz ve Çağlar abi örnekleri var. Bende gitmek istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

‘RAMOS'UN SAVAŞÇI TARZI BANA CESARET VERİYOR’

Kazak asıllı Türk oyuncu, son olarak Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos'un oyun stilinin kendisini cesaretlendirdiğini söyledi. Ravil Tagir, "İzlediğim birçok futbolcu var. Virgil van Dijk ve Sergio Ramos'u yakından takip ediyorum. Ramos'u örnek alıyorum. Onun savaşçı tarzı bana cesaret veriyor" değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal