Rashford'dan Çocuklara Dev Yardım

Manchester United'ın yıldız oyuncusu Marcus Rashford, Manchester'daki yardıma ihtiyacı olan 400 bin çocuk için 100 bin sterlinlik bağış yaptığını duyurdu.

30.03.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-15:23) Rashford'dan Çocuklara Dev Yardım
Manchester United'ın yıldız futbolcusu Marcus Rashford, coronavirüs salgını esnasında çocuklara yardım etmenin çok ciddi bir iş söyledi ve Manchester'daki 400 bin çocuk için 100 bin sterlinlik bir bağış yaptığını belirtti.

Çoğu çocuğun çalıştığının altını çizen yıldız futbolcu, "Gelecek jenerasyonu pozitif olarak etkilemek istiyorum. Çocukken ben çok çalıştım. Okulların kapandığını duydum. Bazı çocuklar okula gidemeyince yemek bile yiyemez. Ben okuldayken, okulda verilen bedava yemeği yiyordum ve annem 6'ya kadar eve gelemediğinden bir sonraki yemeğim 8'i buluyordu. Ben şanslıydım, benden daha kötü durumda çocuklar var, evde yiyecek yemek bulamıyorlar" ifadelerini kullandı.

"POZİTİF OLMAK VE GÜLMEYE DEVAM ETMEK ÖNEMLİ"

Ocak ayından bu zamana kadar yaşadığı sakatlık sebebiyle mmaçlarda yer alamayan Rashford, top oynamayı özlediklerini söylerken, "Sabretmek gerekiyor. Bisikletle çok sıkı çalışıyorum ve kulüpten verilen programı takip ediyorum. FIFA oynuyorum, farklı kitaplar okuyorum. Bu ortamda pozitif olmak ve gülmeye devam etmek önemli." ifadelerini kullandı.

Manchester'da iki ezeli rakip United ile City, birlikte koronavirüs salgınından hasar alan insanlar için bağış kampanyası başlattı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal