Raphael Varane: 'VAR'ı Biz Kontrol Etmiyoruz'

Real Madrid'in genç savunmacısı Raphael Varane, Alaves karşılaşmasından sonra hakem eleştirilerine dönük düşüncesini açıkladı.

11.07.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-12:22) Raphael Varane: 'VAR'ı Biz Kontrol Etmiyoruz'

La Liga'nin 35. haftasında Real Madrid, Deportivo Alaves'i Karim Benzema (pen.) ve Marco Asensio'nun golleriyle 2-0 galip geldi.

Asensio'nun golünden sonra gerçekleşen VAR incelemesinde asisti yapan Benzema'nın ofsaytta olmadığına karar verildi ve gol geçerli sayıldı.

Hakemin kararı tartışmalara neden oldu ve Benzema'nın ofsaytta olduğu eleştirileri yapıldı. Karşılaşmanın devamında Movistar'a açıklamalarda bulunan Real Madrid'in genç savunmacısı Varane ise kulübün hakemleri kontrol ettiğine ilişkin gelen eleştirilere yanıt verdi:

"Dışarda konuşulanlar bizim için önemli değil. Biz kazanmaya ve sahada her şeyimizi vermeye odaklandık. VAR'ı biz kontrol ettmiyoruz. Biz sahada yaptıklarımızı kontrol ediyoruz."

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu da Real Madrid'in Athletic Bilbao'yu 1-0 yendiği karşılaşmadan sonra video yardımcı hakem sisteminin Real Madrid'in lehine kararlar verdiğini belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal