Ramil Guliyev'in Hedefi Olimpiyat Madalyası

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, koleksiyonuna olimpiyat madalyasını da koymak istediğini aktardı.

17.01.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-11:59) Ramil Guliyev'in Hedefi Olimpiyat Madalyası
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na yönelik çalışmalarını Antalya'da devam ettiren Ramil Guliyev, AA muhabirine yaptığı konuşmada, 2019 senesinin istediği gibi olmadığını, olimpiyat kotası aldığını ancak Dünya Şampiyonası'nda beklediği madalyayı alamadığını söyledi.

Olimpiyatlara az bir zaman kaldığını ve hazırlıklarını sürdürdüğünü aktaran Guliyev'in açıklamaları şu şekilde:

"Mayıs ayına kadar Antalya'da kamp yapacağız. Olimpiyatlara odaklanacağız. İnanıyorum ki en iyisini yapabileceğiz. Olimpiyatlardan sonra da Avrupa Şampiyonası var. Orada da güzel bir derece yapacağıma inanıyorum." 

"Rakiplerim her zamanki gibi çok güçlü. Bu isimler olmasa, başkaları rakibim olur. O unvan boş kalmaz. Dereceler her zaman yüksek olur. Olimpiyatlarda madalya almak için her şeyimi vermem lazım. Olimpiyat finali tamamen farklı bir yarış. Dünyada olimpiyat finali gibi bir yarış yok. Dört yılda bir yapılan olimpiyatlara, kariyerinizde bir ya da iki kez katılabilirsiniz. Belki kariyerimde olimpiyatlara son kez katılacak olabilirim. Sadece benim için değil, diğer sporcular içinde orası çok farklı. Performansımızın yanı sıra psikolojik durumumuzun da çok iyi olması lazım."

"Duruma göre bakacağız. Büyük ihtimal yine asker selamı veririm."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal