Ramil Guliyev ‘Yılın Erkek Atleti’ Ödülü Adayı!

Milli atlet Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen "yılın erkek atleti" ödülüne aday gösterildi.

24.09.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-15:51) Ramil Guliyev ‘Yılın Erkek Atleti’ Ödülü Adayı!

Milli sporcu Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Birliği’nin “yılın erkek atleti” ödülü adayları arasında yer aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, bu sene Almanya'nın başkenti Berlin'de Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Ramil Guliyev’in 26 Ekim 2018’de İsviçre'nin Lozan şehrinde düzenlenecek Avrupa Atletizm Birliği Galası'nda verilecek "yılın erkek atleti" ödülüne aday gösterildiği belirtildi.

Erkekler 200 metre kategorisinde Avrupa şampiyonluğu bulunan Ramil Guliyev, Berlin'de şampiyonluğa ulaşırken 19.76’lık derece elde etmiş ve bu alandaki 39 yıllık Avrupa rekorunu yalnızca 0.04 saniye farkla kaçırmıştı.

Guliyev, geçtiğimiz sene de "Avrupa'da yılın atleti" ödülü için aday gösterilmiş ve 10 sporcu arasında son üç arasına kalmıştı. 28 yaşındaki milli atletin finalistler arasında yer aldığı ödülü geçtiğimiz sene Alman ciritçi Johannes Vetter kazanmıştı.

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen oylama, 5 Ekim Cuma günü saat 13.00'e kadar devam edecek. Atletizmseverler, "yılın atleti" ve "yılın çıkış yapan atleti" alanlarında yer alan adaylar için Twitter ve Facebook üzerinden re-tweet ve beğenme ile oy verebilecek.

Ödül kazanan sporcular, 26 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek Avrupa Atletizm Birliği Galası'nda duyurulacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal