Rami ve Falette'yi Ersun Yanal İstemedi!

Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

20.02.2020-17:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-17:26) Rami ve Falette'yi Ersun Yanal İstemedi!

Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte Senad Ok’un açıklamaları:

Ankaragücü yenilgisinin derbiye ciddi yansıması olmayacak. Başakşehir'e karşı 2 maçta galibiyet, TT Stadı'nda Galatasaray karşısında oynanan futbol, Beşiktaş'a karşı çok üstün futbolla alınan galibiyet. Fenerbahçe enerjisiyle Beşiktaş'ı yendi. Ozan'ın golünde 2-3 kişi pres yapıp kaptı ve Fenerbahçe golü attılar.

Ersun hocayı da anlamak lazım. Mecburiyetten Dirar, Tolga ve Jailson'u oynatıyor. Jailson'un hızından faydalanıyor. Rami ve Falette'i Ersun hoca aldırmadı. Rami dönemiyor arkadaş, ağır. Zanka son tercihti, transfer edildi. Kayserispor'un yaratıcı oyuncusu Deniz Türüç Fenerbahçe'de sol bek oynuyor.

En büyük eleştirim Altay, Zajc ve Mevlüt konusunda. Altay 1.5 milyon euro bonservis bedeli verilerek alındı. Elinde Berke ve Harun var. Harun'u neden küstürüyorsun? Çok tecrübeli kaleci. Harun'un öz güvenini bitiriyorsun. Dün olmuş bir kaleci değil. Fenerbahçe'nin olmuş futbolcusu var, Harun birinci, Berke ikinci kalecin olabilirdi. Nasıl bu kadar yanlış yapıldığını, yanlışta ısrar edildiğini anlayamıyorum. Gerekli değildi. Belki Altay'ı almamış olsaydın belki sol bek transfer edecektin. Altay transferi lüks. Ersun hoca Altay'ı çok istediği için bu eleştiriyi yapıyorum.

Hasan Ali'nin oynayacağını düşünmüyorum. Aldığım bilgi üzerine söylüyorum. Hasan 7 lig maçı oynadı. Feghouli ve Onyekuru formda olunca tutmak zor oluyor. Hoca bazı konularda daha garantiye gitmek istiyor. Dirar'ın o bölgede ne vereceğini biliyor. Savunmadan hücuma geçişte yavaş kalıyor. Dirar'ı Ronaldo'yu savunurken gördüm, Fas-Portekiz maçında. Dirar çok tecrübeli bir oyuncu. Pozisyon bilgisi iyi. Dirar'ı daha rahat sürebiliyorsun. Hasan Ali bu travmayı psikolojik olarak anlatabildi mi? Ayak tabanında problem vardı çünkü. Hoca bunları yaşadı. Dirar en azından sağlıklı bir adam. Fizik olarak mücadeleden kaçmaz. Tabii ki oranın adamı değil.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal