Raiola: 'Paul Pogba, Juventus'a Dönebilir'

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Fransız oyuncunun Juventus'a geri dönme şansının olduğunu aktardı.

14.02.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-11:44) Raiola: 'Paul Pogba, Juventus'a Dönebilir'
Manchester United'ta kariyerine devam eden 26 yaşındaki oyuncu Paul Pogba, eski ekibi Juventus'a gidebilir.

Bu sezon sürekli sakatık yaşayan yıldız oyuncunun menajeri Mino Raiola, 1-1 biten Juventus - Milan karşılaşmasının sonrasında basın mensuplarına Pogba'nın hali ile alakalı açıklamalarda bulundu. Raiola'ya göre Pogba gelecek sezon eski ekibinin yolunu tutabilir:

"Paul için İtalya ev gibi. Pogba, Juventus'a geri dönmekten çekinmez, EURO 2020'den sonra bakacağız. Paul en üst seviyede oynamak istiyor ancak Manchester United zor durumdayken kaçıp gidemez."

Raiola Pogba'nın geleceği ile alaklı yeni bir iddia yaratmışken Valencia'nın orta saha futbolcusu Geoffrey Kondogbia ise milli ekipten arkadaşı Pogba'nın tekrardan eski formunu yakalayacağına olan inancını basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu sözlerle anlattı:

"Pogba hakkında endişelenmiyorum. Daha önce harika bir futbolcu olduğunu gösterdi. Futbolu bilirsiniz; bir süre saha olmazsanız veya sakatlanır, rutininizi kaybederseniz insanlar otomatik olarak sizi unutmaya başlar. Futbol hep böyle oldu ama Pogba'yı hem saha içi hem de saha dışı çok iyi tanıdığım için tekrar yükseleceğini biliyorum. Güçlü bir karaktere ve zihniyete sahip."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal