Rahman Buğra Çağıran'ın Dikkat Çeken Aracı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Rahman Buğra Çağıran'ın 1980 model Murat 131 marka aracı, şehirde dikkatleri çekiyor.

09.04.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-15:11) Rahman Buğra Çağıran'ın Dikkat Çeken Aracı!

2016- 2017 sezonunda Evkur Yeni Malatyaspor’un yolunu tutan 23 yaşındaki genç oyuncu Rahman Buğra Çağıran,takım arkadaşlarının aksine lüks ve pahalı araç kullanmak yerine eski model otomobil kullanıyor.

1980 model Murat 131 model aracıyla Malatya sokaklarında gezen genç oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Eski marka otomobili Malatya’da yaşayanlar tarafından tanınan futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Tesise gelirken futbolcu arkadaşlarım yanımdan geçtiklerinde gülüp, korna çalıyorlar.

Tabi benimle yarışmaya kalkıyorlar, o biraz zor da. Eğlenceli hepsi geliyor, takılıyor 'arabanı satın alacağım' diyen de oluyor. Cevabını alıyorlar tabi 'paranız yetmez' şeklinde. Geçen gün mesela Issam Chabake yolda yanıma geldi. Camı açtı. Güldü ve devam etti. Çok hızlı araban var diyor. Adem Büyük ve Eren Tozlu ağabeyler daha çok yanımda gazlayarak devam ediyorlar."

Genç oyuncu aracının hikayesine ilişkin de "Aracı Malatya'dan aldım ve olabildiğince orijinal tutmaya çalıştım. Aldığımdan sonra pek fazla bir şeyle oynamadım. Daha çok böyle göze hitap eden, benim de zevkime uyacak şekilde buradaki birkaç arkadaşlarımla beraber arabayı modifiye ettik. Onun dışında çoğu tarafını Türk bayrağıyla donatmaya çalıştım. Araba biraz daha farklı oluyor. Düz bir otomatik araba sürerken ki hazla bunun arasındaki haz çok farklı oluyor. Kapıyı kapatıyorsunuz cam kolu düşüyor. O bile farklı bir duygu olabiliyor. Motorunun yağını kontrol etmek, suyunu kontrol etmek farklı heyecanlar yaratabiliyor. Tabi bu bir bakış açısı. Ben böyle şeylerden biraz daha zevk alıyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal