Raheem Sterling’den Olaylı Dövmesi Hakkında Açıklama!

Yaptırdığı suikast silahı M16 dövmesiyle silah karşıtı grupların tepkisini çeken Manchester City ve İngiltere Milli Takımının oyuncusu Raheem Sterling yaptığı açıklamayla kendisini savundu.

29.05.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-16:03) Raheem Sterling’den Olaylı Dövmesi Hakkında Açıklama!

İngiltere Milli Takımı ve Manchester City’nin yıldız isimlerinden Raheem Sterling’in bacağına yaptırdığı suikast silahı M16 dövmesi silah karşıtı gruplar tarafından büyük tepki topladı. Sterling’in dövmesi "kabul edilemez" ve "rahatsız edici" olarak ifade edilirken; yıldız oyuncu, tepkilere karşılık dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

İngiltere Milli Takımının Dünya Kupası kadrosunda yer alan Sterling, dövmenin çok derin bir anlam taşıdığını belirtirken, "2 yaşımdayken babam silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Ben de kendime hayatım boyunca elime silah almayacağım diye söz verdim. Sağ ayağıma da derin bir anlam taşıdığı için onu çizdirdim ve dövme henüz tamamen bitmedi" dedi.

2012'de oğlunu silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Silah Karşıtı Anneler grubunun kurucusu Lucy Cope ise yıldız futbolcuyu eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

 "Bu dövme tiksindirici. Raheem bundan dolayı utanç duymalı ve bu kesinlikle kabul edilemez. Dövmeyi lazerle sildirmeli ya da farklı bir dövmeyle kapamalı. Bunu reddetmesi halinde İngiltere Milli Takımı kadrosundan çıkarılmalı. O, çocuklar için bir rol model; fakat bu hareketi sonrası silah kullanımını özendiriyor."



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal