Raheem Sterling: Liverpool Şampiyon Olacak

İngiliz devi Manchester City'nin yıldız futbolcusu Raheem Sterling, kendi takımının Liverpool kadar saygı gösterilmediğini ifade etti.

22.02.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-17:53) Raheem Sterling: Liverpool Şampiyon Olacak

İngiliz devi Manchester City'nin yıldız futbolcusu Raheem Sterling, kendi takımının Liverpool kadar saygı gösterilmediğini ifade etti.

Raheem Sterling, bireysel ödüller söz konusu olunca Manchester City'li futbolcuların Liverpool’da oynayan oyuncular kadar saygı görmediklerini belirtti.

Manchester City, başarılı teknik adam Pep Guardiola önderliğinde iki lig şampiyonluğu kazanırken, Sterling AS gazetesine verdiği özel röportajda kulübün yıldız futbolcuların bu dönemde hak ettikleri saygıyı görmediğini aktardı:

"Özellikle geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğu da dahil olmak üzere dört kupa kazandık. Ancak buna rağmen İngiltere'de Yılın Oyuncusu ödülünü bizden biri kazanmadı. Ödülü harika bir sezon geçiren Virgil van Dijk kazandı ancak önceki sezonlarda Yaya Toure 20 gol attığında ona hiçbir ödül verilmedi. Sergio Agüero da uzun zamandır takımdaydı ve inanılmaz gollere imza attı. Yine de hiçbir City oyuncusuna ödül layık görülmedi. Dört defa şampiyon olan bir takımdan hiçbir oyuncunun ödülü alamaması imkansız. Bu sezon Liverpool şampiyon olacak ve tabii ki Yılın Oyuncusu ödülü de onlara gidecek. Ancak biz aynı muameleyi görmedik." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal