Rafael Kimdir? Rafael Videoları

Fenerbahçe’nin gelecek sezon kadrosuna katmak istediği Rafael Kimdir? Rafael’i daha yakından tanıyalım…

10.05.2018-15:46 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-15:45)

Rafael Da Silva, futbol kariyerine ilk olarak ülkesinin köklü ekiplerinden Fluminense’nin alt yapısında başladı. 2005-2008 yıllarında burada mücadele veren orta saha oyuncusu, gösterdiği performans sebebiyle birçok Avrupa kulübünden teklif aldı.

İLK AVRUPA DENEYİMİ İNGİLTERE

Başarılı oyuncu, 2008 senesinde ilk kez ülkesi dışında bir takıma, İngiltere’nin dev kulüplerinden Manchester United’a transfer oldu. İlk sezonunda takımıyla birlikte 16 lig mücadelesine çıkarken, 4 kez de Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşadı. Brezilyalı sağ bek, geçirdiği başarılı bir sezonun ardından İngiltere Premier Lig şampiyonluğuna ulaştı. Bir sonraki sezon geçirdiği sakatlıklar nedeniyle performans düşüklüğü yaşasa da o sezon 16 maçta forma giydi. İlgili sezonda da takımıyla İngiltere Lig Kupası’nı kazanma başarısını gösterdi.

Ardından gelen 5 sezonda da Manchester United forması ile mücadele eden yıldız isim, toplamda 164 maçta forma giyerken, 5 kez de ağları havalandırma başarısı gösterdi. Başarılı sağ bek, bu süre içerisinde takımı ile pek çok başarı elde etme fırsatını yakaladı.

SONRAKİ DURAĞI FRANSA

Brezilyalı yıldız 2015-2016 sezonunda Manchester United’dan ayrılarak rotayı Fransa’ya çevirdi ve 3 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Olimpik Lyon’un kadrosuna dahil oldu. 27 yaşındaki oyuncu halen Olimpik Lyon forması giymektedir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal