Radamel Falcao, Malatyaspor Maçına Çıkıyor Mu?

Galatasaray'da yaşadığı sakatlık sürecini tamamen atlatan yıldız golcü Radamel Falcao, Malatyaspor karşılaşmasında kadroda olacak.

14.02.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-12:34) Radamel Falcao, Malatyaspor Maçına Çıkıyor Mu?

Galatasaray'da yaşadığı sakatlık sürecini tamamen atlatan yıldız golcü Radamel Falcao, Malatyaspor karşılaşmasında kadroda olacak.

Galatasaray’da golcülerden müjde üstüne müjde. Başarılı oyuncu Adem'in yükselen performansı, Andone'nin kadroya dönüşü derken, Radamel Falcao da takımla birlikte antrenmanlara başladı. Konyaspor deplasmanında sakatlık geçiren Kolombiyalı yıldız, ligde iki haftayı kaçırdıktan sonra sahaya geri dönüş yaptı. U19 takımı ile yapılan hazırlık mücadelesinde forma giyen Falcao, Pazar günkü Yeni Malatya maçında da kadroya dahil edilecek.

Falcao'nun geri dönmesi en çok da teknik heyetin mutlu etti. En zorlu viraj öncesi gelen sevinçli haberler, Fatih Terim'e rahat nefes çektirdi.
Aynı karşılaşmada sakatlık yaşayan Marcelo Saracchi ise geri döndükten sonra tekrar sıkıntı yaşamış ve Kasımpaşa mücadelesinde oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Uruguaylı oyuncunun dayanıklılık antrenmanları takımdan ayrı olarak devam ediyor.

Saracchi'nin Yeni Malatya maçında riske edilmeyip, Fenerbahçe derbisine hazırlanması bekleniyor.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal