Quaresma'dan Fikret Orman'a Olay Sözler: ''Benim İçin Öyle Biri Yok''

Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Ankaragücü maçının ardından Beşiktaş'tan ayrılış süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

31.08.2019-09:03 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-08:59) Quaresma'dan Fikret Orman'a Olay Sözler: ''Benim İçin Öyle Biri Yok''

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Ricardo Quaresma, Ankaragücü maçının ardından açtı ağzını, yumdu gözünü.. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sert sözler söyleyen tecrübeli oyuncu şu cümleleri sarfetti.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI ARTIK BENİM İÇİN YOK

"Aslında çok fazla konuşacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş başkanı beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara ve orada bulunduğum süre boyunca beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşalıyım. Kasımpaşa için mücadele etme zamanı. Dediğim gibi Beşiktaşlı taraftarlara, başkan hariç çünkü başkan artık benim için olmayan birisi, orada çalışan herkese bana gösterdikleri sevgi için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal