Quaresma: Elimden Geleni Yaptım ve Yapmaya da Devam Ediyorum

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın Portekizli yıldız kaptanı Ricardo Quaresma DHA’ya açıklamalarda bulundu.

14.02.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-15:16) Quaresma: Elimden Geleni Yaptım ve Yapmaya da Devam Ediyorum

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın Portekizli yıldız kaptanı Ricardo Quaresma DHA’ya açıklamalarda bulundu.

"KALİTEMİZİ SAHAYA YANSITAMIYORUZ"

"Elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam ediyorum çünkü kadromuza baktığımız zaman içinde bulunduğumuz durum anlaşılması zor bir durum. Yeterince kaliteye sahibiz ama belki biraz özgüvenle alakalı. Umarım önümüzdeki maçı kazanıp, tekrar özgüven tazeleyip yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Çünkü ne kadar kaliteli olursanız olun futbol aslında biraz da kendinize duyduğunuz güvenle ve sahada kendinizi nasıl hissettiğinizle alakalı. Baktığınızda; sahip olduğumuz kaliteyi sahada gösteremiyoruz, yansıtamıyoruz ya da işler sahada istediğimiz gibi gitmiyor. Bu da belki takımın özgüvenini etkiliyor ama umarım önümüzdeki maçı kazanıp, tekrar bu özgüveni sağlayıp, yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"FUAT HOCA BAŞARILI OLACAK"

"Fuat Çapa tecrübeli, vizyon sahibi ve farklı bir mantaliteye sahip bir teknik direktör. Tabii ki şimdi konuşmak çok zor çünkü henüz bir haftadır birlikte çalışıyoruz. Fakat gözlemlediğim kadarıyla başarılı olacağına inanıyorum çünkü sahip olduğu mantalite, oynatmaya çalıştığı oyuna takım uyum sağladıkça yavaş yavaş daha da ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Başarılı olacaktır" dedi.

"LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

"Sadece futbolda değil hayatta da her şey olabilir ama ben her zaman olumlu düşünen bir insanım. Kasımpaşa'nın ligde kalacağına inanıyorum. Benim açımdan Kasımpaşa'nın ligde olmayacağı gibi bir durum söz konusu değil, onu düşünmüyorum. O yüzden Kasımpaşa'yı ligde tuttuktan, herkes elinden gelenin en iyisini yapıp çalışmalarını gösterdikten sonra ileride ne olacağını hep birlikte görürüz" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal