PSV Eindhoven Ricardo Rodriguez'in Transferi İçin Fenerbahçe'yi Bekliyor

Hollanda ekibi PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ernest Faber, Fenerbahçe'nin gündemindeki Ricardo Rodriguez için açıklamalarda bulundu.

22.01.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-17:19) PSV Eindhoven Ricardo Rodriguez'in Transferi İçin Fenerbahçe'yi Bekliyor

Hollanda ekibi PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ernest Faber, Fenerbahçe'nin gündemindeki Ricardo Rodriguez için açıklamalarda bulundu.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ernest Faber, bir süredir Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu Ricardo Rodriguez takviyesi gerçekleşmeyince sinirlendi.

Daha önce "Rodriguez çok iyi bir oyuncu" açıklamalarında bulunan teknik adam, bir kez daha İsviçreli futbolcunun transferi sorulunca, "Transferle ilgilenen yönetici John de Jong'a sorun, o konunun muhatabı o. Şu anda her transfer benim işime gelir. Sol bekimiz yok, alternatif ve genç oyuncularımız var. Mevcut durumumuz bu" ifadelerinde bulundu.

Şu anda Telstar'ın teknik direktörlüğü görevinde olan ve Wolfsburg'da oynadığı dönemlerde Ricardo Rodriguez'in hocası olan Andries Jonker ise, "Rodriguez ile Wolfsburg'da çalıştım. Eğer PSV'ye giderse, onların en iyi oyuncusu olur. Onun için sadece iyi şeyler söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu Ricardo Rodriguez ve Milan ile anlaşma sağladığı Fenerbahçe, TFF'nin harcama limiti ile ilgili kararını beklemekte.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç son olarak, "Belirli bölgelerde fazlalık var. Sol bekte de eksiğimiz var. Ben belki 3-4 futbolcu gönderip 4-5 milyon Euro tasarruf edeceğim. 1-2 milyon euro'ya da sol bek alacağım, şampiyonluk ihtimalimi artıracağım ama bunu yapamıyorum. Eldekileri de gönderemiyorum, 'Ya alamazsam.' diye." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal