PSG’den Mauro Icardi kararı!

PSG'nin Inter'den kiraladığı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi hakkında Fransız temsilcisinin kontratı feshetmesinin sonrasında ilginç bir neden ortaya çıktı.

04.04.2020-14:30 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-14:41) PSG’den Mauro Icardi kararı!

Paris Saint Germian, Mauro Icardi'nin anlaşmasını feshetmişti. Bunun arkasında yatan sebep ise Nara'nın yaptığı açıklamaları çıktı. Yıldız futbolcunun hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara'nın “Icardi sezon sonu Milano'ya dönmek istiyor” sözleri Arjantinli yıldızın sonu oldu.

PSG bu sezonun sonunu bile beklemeden kontratı sonlandırdı. Icardi Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi'nde 26 karşılaşmada 17 gollük katkı sağladı.

MİLANO'DA DA SIKINTILI GÜNLER BEKLİYOR

İtalyan gazetesi Gazzetta dello Sport'a göre Fransa'daki süresi problemli sona eren Icardi'yi Milano'da da sorunlu zamanlar bekliyor.

Arjantinli forvet bir dönem taraftarlarla kavga etmiş, Rapid Wien deplasmanına kulüple gitmeyi kabul etmemiş ve kulüp onu bu nedenle idmana alınmayınca da 1,4 milyon Euro’luk dava etmeye kalkmıştı.

Antonio Conte'yle arasında da problem olduğu düşünüldüğünde geri dönüşünün nasıl bir durum yaratacağı henüz belli değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal