PSG Yeni Transfer Buffon’u Basına Tanıttı!

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain (PSG), renklerine bağladığı deneyimli eldiven Gianluigi Buffon'u basına tanıttı.

10.07.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-10:45) PSG Yeni Transfer Buffon’u Basına Tanıttı!

Parc des Princes Stadı'nda gerçekleşen basın toplantısında PSG Kulübü Başkanı Nasır El-Halifi de hazır bulundu.

PSG Kulübü Başkanı El-Halifi basın toplantısında açıklamalarda bulunurken, Buffon'u basına tanıtmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Buffon, sahanın içinde ve dışında çok iyi bir kaleci, çok iyi bir lider. Yaşadığı pek çok şampiyonluk ile çok deneyimi var. Paris'i seçti çünkü bizimle de pek çok kupa kazanmayı hedefliyor. Buffon'un Paris'e geleceğini hayal etmiştim." şeklinde konuştu.

İtalyan kaleci ise, Paris'te olmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgularken, PSG'ye transfer olmayı daha önceden planlamadığını ve kendisi adına bu durumun sürpriz olduğunu söyledi. 40 yaşındaki Buffon, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmayı her zaman istediğini fakat PSG'ye bunun için gelmediğini kaydetti.

PSG'de daha başarılı olabileceğine inandığı için teklifi kabul ettiğini belirten Buffon, PSG’nin daha iyi oynamasına da katkı sağlayabileceğini sözlerine ekledi. Sezonun henüz başındayken UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı düşünmenin doğru olmadığını söyleyen Buffon, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, sağlıklı olduğu müddetçe futbol hayatını sürdüreceğini ifade etti.

Tecrübeli kaleci, 2018 Dünya Kupası'nda Fransa’nın finalin ciddi bir adayı olduğunu ve Ligue 1'i de yakından takip ettiğini belirtti.

Kariyerinde ilk defa İtalya dışında bir kulüpte forma giyecek Buffon, Juventus’la 656 maça çıkarken, 9 kez de Serie A şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal