PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel Galatasaray Maçı Öncesi Basın Toplantısı Düzenledi.

PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel Sampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

30.09.2019-18:53 - (Son Güncelleme: 30.09.2019-18:51)
Cavani'nin hazır olamdığı gerekçesi ile Galatasaray maçı kadrosuna alınmadığını beşirten Tuchel Icardi'nin durumunun ise maçtan öce yapılacak son antrenmanda belli olacağını belirtti.

Mbappe hakkında açıklamalarda bulunan Tuchel, "Aramızda konuştuk Mbappe'yle, bir yol haritası çizdik. Önümüzde daha yol var, son vuruşlarda daha rahat olması gerekiyor. Her maçın taktiksel anlayışı farklı. Güvenini geri kazanması gerekli, bunun için de gol atmaya ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Glatasaray ve taratar ile ilgili'de konuşan Tuchel, "Herkes bana Galatasaray'ın stat atmosferinin inanılmaz olduğunu söyledi. Büyük bir kulübe karşı oynuyoruz. Bizim amacımız böyle bir atmosferde kalitemizi kanıtlamak. Her maç farklıdır. Galatasaray maçının zor olacağını düşünüyoruz. Real Madrid'i 3-0 yendik ama o maç geride kaldı. Ayrıca bu maçta evimizde değiliz, misafir takımız. Tekrar kendimizi ispatlayarak iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal