PSG Sportif Direktörü: 'Mbappe Bu Kulübün Geleceği'

Avrupa'nın dev takımlarının transfer listesinde olan Kylian Mbappe ve Neymar'ın geleceği ile ilgili PSG cephesinden açıklama yapıldı.

15.06.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-09:37) PSG Sportif Direktörü: 'Mbappe Bu Kulübün Geleceği'

Paris Saint- Germain Sportif Direktörü Leonardo, Kylian Mbappe ve Neymar'ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda iki yıldızın da ismi Avrupa'nın büyük takımlarıyla geçerken, PSG cephesinden olayla ilgili olarak açıklama yapıldı.

'HER İKİSİNİN DE İKİ YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR'

PSG Sportif Direktörü Leonardo, bu iki futbolcuyu kulüpte tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti:

"Onların bu yaz ayrılacağını yönelik bize söylenmiş bir şey yok. Her ikisinin de iki yıl daha sözleşmesi var ve ileriye yönelik planlarımız var. Mbappe, PSG'nin geleceği. Herkesin görüşü bu şekilde. İdeal senaryoda sözleşmesini uzatmak istiyoruz. O dünyanın en iyi beş oyuncusu arasında. Lionel Messi 32, Cristiano Ronaldo ise 35 yaşındalar. Neymar ve Mbappe ise henüz çok gençler. Fazla düşünecek bir şey yok. Onlara sahip olduğumuz için şanslıyız ve bundan faydalanmalıyız. Birlikte devam etmek için çözüm bulmalıyız."

Leonardo ayrıca geçen yaz transfer sezonunda eski takımı Barcelona'ya geri gitmek istediği belirtilen Neymar ile ilgili ise, "Bu konu hakkında artık konuşmuyoruz. O şu an çok mutlu ve harika bir sezon geçirdi" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal